Veel antwoorden op vragen over SAP zijn al direct op het internet te vinden. Onderstaand een overzicht van een aantal sites waar ten-Dam Advies vaak gebruik maakt en ook u aanraadt.Informatieve links naar SAP informatie

http://help.sap.com geeft u toegang tot alle officiële SAP documentatie, geordend naar SAP systeem. Erg handig om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van een specifiek stuk functionaliteit.
https://websmp101.sap-ag.de/notes geeft de mogelijkheid om reeds eerder, door andere klanten van SAP, gemelde problemen en oplossingen van SAP terug te vinden in de vorm van notes. Deze kunnen evt. ingespeeld worden.
https://www.sdn.sap.com/ is een forum waarop gebruikers en consultants van SAP vragen en antwoorden vastleggen. U kunt hier ook zelf vragen stellen. De community geeft u dan antwoord.
http://sap.ittoolbox.com/ ook een site waar u veel antwoorden kan vinden op uw SAP problemen.
http://www.vnsg.nl is de site van de Vereniging van Nederlandse SAP Gebruikers. Hier vindt u gelijkgestemde SAP gebruikers die elkaar willen helpen zo goed mogelijk SAP uit te nutten. Vanuit de VNSG worden bijv. ontwikkel suggesties gedaan voor verbeteringen aan de standaard SAP functionaliteit.
http://www.sapfans.com is eveneens een site met veel weetjes over alle soorten onderdelen van SAP, zowel functioneel als technisch