De learning solution (LSO) of de Training en Event management (TEM) voor het gebruik van een trainingscatalogus, beheer van cursisten en het plannen van middelen (ruimtes, beamers, docenten etc). Vervolgens het kunnen faciliteren van de (pre-)boekingen, annuleren en het beheer hiervan. ten-Dam Advies Helpt u graag het beste uit LSO te halen.
De learning solution draait om het gebruik van de trainingscatalogus met alle voor u te gebruiken trainingen. De submodule van HCM helpt u om uw medewerkers (maar ook externen) de juiste trainingen aan te kunnen bieden (afh. van de kennis mismatch van de medewerker met de eisen aan een nieuwe functie bijvoorbeeld), deze cursussen in de tijd te plannen, alle benodigdheden te reserveren en het boekingsproces te beheren. Met integratie naar personeelsontwikkeling, tijdmanagement en kosten.
De functionaliteit van deze submodule integreert naadloos met de nieuwe Learning Solution (e-learning). Hiermee wordt het mogelijk deze processen in hoge mate te decentraliseren. Of deze vorm van training (e-learning) ook iets voor u kan zijn, kom ik graag met u bespreken. Aspecten waarmee rekening gehouden moet worden zijn bijv. processen en organisatie, techniek, duidelijke doelstellingen, modulaire opzet, standaardisatie van trainingen, toepasbaarheid op de traininginhoud.