Profiel

Ik werk reeds sinds 1993 met SAP HCM. Gedurende deze periode heb ik gewerkt als (senior) SAP HCM consultant en lead consultant in:
SAP implementatie projecten,
Upgrade projecten (Bijv. 3.1 --> 4.6; 4.6 --> ECC6)
Proces verbeter projecten
Organisatie verbeter projecten
Ad interim management opdrachten
SAP HR beheer opdrachtenDaarnaast heb ik in deze periode ook gewerkt als SAP HR ABAP applicatie consultant en lead consultant voor ABAP teams in grote implementatie projecten. Ik heb vele SAP implementaties tot een succesvol einde weten te brengen, waarin ik de verantwoordelijkheid droeg over het (SAP-) HCM gedeelte.

ten-Dam Advies Heeft in deze opdrachten gewerkt met de volgende functionaliteiten in SAP HCM:
Personeelsadministratie (PA)
Organisatiebeheer (OM)
Training en Events (TEM)
Environment, Health & Safety (EHS)
Personeelsontwikkeling (PD)
Werving en Selectie (W&S/Recruitment)
Tijdsverantwoording (CATS, integratie met PS/PM/MM en HR)
Reisadministratie
Tijdregistratie en evaluatie
Portal scenario's (MSS) met Adobe formulieren
SAP HR Processes and Forms
Pensioenfonds
Autorisaties en
in mindere mate met Salarisverwerking.
In het kader van de portal ook structurele autorisaties.ten-Dam Advies is op zoek naar opdrachten waarin ik mijn ervaring en expertise als SAP HCM consultant (variërend van business-, senior tot lead consultant) optimaal kan inzetten. Ik ben echter ook geïnteresseerd in opdrachten waarin mijn SAP HCM/ABAP kennis en ervaring gebruikt kan worden in rollen als lead consultant (waarbij ik echter ook zelf mee werk aan de ontwerpen, het bouwen, testen en implementeren van nieuw maatwerk).

Tenslotte ben ik ervaren in het implementeren van HR autorisaties en heb ik hierin ervaring opgedaan in de pensioenfonds module. In mijn werkzaamheden bij Sara Lee heb ik diepgaande kennis opgedaan m.b.t. internationale implementatie van SAP HCM, Tijdregistratie en Evaluatie (TE) en Payroll (PY), in combinatie met de inzet van de SAP Portal (MSS)